Tennistraining bij Event Serve

Wij staan als tennisorganisatie voor betrokkenheid en kwaliteit. Deze normen en waarden worden ook geëist van betrokkenen. Wij zijn overtuigd van de noodzaak van deze bovenstaande factoren en proberen dit allen uit te dragen.

Door middel van kwalitatief goede trainingen, pro-activiteit m.b.t. werving van nieuwe tennissers en door een goede samenwerking met de vrijwilligers in de commissies van de vereniging, streven we als tennisorganisatie naar het verhogen van het spelniveau (en daarmee plezier) van haar leden. Als tennisorganisatie willen we door een goede samenwerking bereiken dat er jaarlijks voldoende instroom (werving) is van nieuwe leden en dat bestaande leden c.q. lesdeelnemers als leden worden behouden.

Onze goed uitgebalanceerde groepstrainingen, waarin gewerkt wordt aan technische, tactische, mentale en fysieke aspecten van tennis, zorgen voor een goede intensiteit, uitdaging en plezier. Uiteraard wordt het sociale aspect buiten de tennisbaan daarin niet vergeten.

Waar kun je tennisles krijgen van Event Serve
Wanneer je tennisles wil bij Event Serve, dan heb je de keuze uit diverse locaties & verenigingen. Je hoeft niet perse lid te worden van een vereniging, maar als je vaker wil gaan tennissen heeft dat wel zo zijn voordelen.

Onze tennislocaties

Voor padel en tennis

LTC Gulpen

Tennis
Tennistraining in Gulpen

TV Simpelveld

Tennis
Tennistraining in Simpelveld

LTC Wittem

Tennis
Tennistraining in Wittem

TC Bunde

Tennis & Padel
Tennis- & Padeltraining in Bunde

TC Margraten

Tennis
Tennistraining in Margraten

Tennis Padel Geuldal

Tennis & Padel
In Valkenburg a/d Geul

TV Tempo

Tennis
Tennistraining in Wijlre