Tennistraining bij Event Serve

Event Serve is de organisatie die staat voor het vergroten van de betekenis van tennis in de samenleving door verantwoordelijkheid te nemen voor de kwaliteit, ontwikkeling, promotie en organisatie van tennis.

Het is onze missie om méér mensen méér tennis te laten spelen, bij onze aangesloten verenigingen/ partners en op diverse locaties. Mensen in beweging brengen en houden om ze fitter en gezonder te maken. En om mensen te verenigen, ongeacht hun leeftijd, afkomst, geslacht, met en zonder beperking.

We stellen ons op als gids in tennisland en bieden toegevoegde waarde aan alle spelers, leraren, verenigingen en andere aanbieders. We bouwen een sterke tenniscommunity, waarin we alle betrokken partijen met elkaar verbinden. Dat doen we door tennis op alle vlakken te promoten, het aanbod te vernieuwen en mee te bewegen met de veranderende behoeften.

Als organisatie willen we verder professionaliseren om in bovenstaande zaken weer te kunnen excelleren. Vanaf april 2022 zijn we dan ook gaan werken met een hoofdverantwoordelijke voor Tennis.

Onze goed uitgebalanceerde groepstrainingen, waarin gewerkt wordt aan technische, tactische, mentale en fysieke aspecten van tennis, zorgen voor een goede intensiteit, uitdaging en plezier. Uiteraard wordt het sociale aspect buiten de tennisbaan daarin niet vergeten.

Waar kun je tennisles krijgen van Event Serve
Wanneer je tennisles wil bij Event Serve, dan heb je de keuze uit diverse locaties & verenigingen. Je hoeft niet perse lid te worden van een vereniging, maar als je vaker wil gaan tennissen heeft dat wel zo zijn voordelen. Niet – leden betalen dan naast het training uurtarief ook voor de baanhuur.

Onze Tennislocaties

LTC Gulpen

Tennis
Tennistraining in Gulpen

TPV Simpelveld

Tennis & Padel
Tennis- & Padeltraining in Simpelveld

TV Tempo

Tennis
Tennistraining in Wijlre

TC Mixed Vaals

Tennis
Tennistraining in Vaals

TC Margraten

Tennis
Tennislocatie in Margraten

Tennis Padel Geuldal

Tennis & Padel
In Valkenburg a/d Geul

TPC Bunde

Tennis & Padel
Tennis- & Padeltraining in Bunde