Padeltraining Ibiza Event Serve

Welkom bij de Event Serve Padel Academy Ibiza!

Event Serve Padel Academy werd opgericht om op een zo kwalitatief mogelijke manier padel trainingen te structureren in Zuid-Nederland/ Belgie. Het is een academie waar iédereen (van jong tot oud, van beginner tot competitieve speler) de kans heeft hun technische en tactische vaardigheden te verbeteren. We werken met gecertificeerde trainers en volgen een duidelijk leerplan. Bovendien staan bij elke training DYNAMIEK (bewegen!) en FUN centraal!

De afgelopen jaren heeft Europa ons laten zien dat Padel in alle landen enorm groeit, ook zien we daarom de populariteit onder buitenlanders op Ibiza gegroeid is. Daarom zijn we ook in Ibiza gevestigd, voor onze vrienden en padelliefhebbers op het gehele eiland.

Bjorn Boumans, eigenaar van Event Serve Padel Academy Ibiza, organiseert samen met Nederlandse en Spaanse topcoaches padelcursussen voor spelers en coaches op padellocaties over heel Ibiza. Ongeacht je niveau van padelspel is, ze hebben ervaring met het verbeteren van iemands padelvaardigheden!

Aarzel niet om contact op te nemen met Event Serve Padel Academy Ibiza voor meer informatie op [email protected] of zie onderstaand voor meer informatie.

Samen met ons team van gecertificeerde trainers zorgen we ervoor dat zowel jeugd als volwassenen de sport PADEL op een leuke en leerrijke manier leren kennen.

Wij begeleiden zowel Start To Padel spelers als de meer ervaren competitiespelers.

U kan bij ons terecht voor:

– Groepstrainingen voor jeugd en volwassenen
– Jeugdstages tijdens alle schoolvakanties
– Volwassenstages gedurende het hele jaar
– Privé trainingen
– Bedrijfsevents/Teambuildings
– Offertes op maat

Aanmelden Padeltraining Ibiza 2022