Over Event Serve

Tennis- en padeltraining
Event Serve is de organisatie die staat voor het vergroten van de betekenis van tennis en padel in de samenleving door verantwoordelijkheid te nemen voor de kwaliteit, ontwikkeling, promotie en organisatie van tennis en padel.

Het is onze missie om méér mensen méér tennis en padel te laten spelen, bij onze aangesloten verenigingen/ partners en op diverse locaties. Mensen in beweging brengen en houden om ze fitter en gezonder te maken. En om mensen te verenigen, ongeacht hun leeftijd, afkomst, geslacht, met en zonder beperking.

We stellen ons op als gids in tennis -en padelland en bieden toegevoegde waarde aan alle spelers, leraren, verenigingen en andere aanbieders. We bouwen een sterke tennis -en padelcommunity, waarin we alle betrokken partijen met elkaar verbinden. Dat doen we door tennis -en padel op alle vlakken te promoten, het aanbod te vernieuwen en mee te bewegen met de veranderende behoeften.

Als organisatie willen we verder professionaliseren om in bovenstaande zaken weer te kunnen excelleren. Vanaf april 2022 zijn we dan ook gaan werken met een hoofdverantwoordelijke voor Padel en een hoofdverantwoordelijke voor Tennis, via contactformulier kunt in contact komen met hun.

Event Serve is de specialist op het gebied van padel. Door middel van betrokkenheid en kwaliteit zorgen wij ervoor dat het tennis en padel naar een hoger niveau wordt getrokken. Onze goed uitgebalanceerde groepstrainingen, waarin gewerkt wordt aan technische, tactische, mentale en fysieke aspecten van tennis en padel, zorgen voor een goede intensiteit, uitdaging en plezier. Uiteraard wordt het sociale aspect buiten de tennis -en padelbaan daarin niet vergeten!

Hierdoor kunnen wij zorgdragen voor jullie vraag naar gedreven en gepassioneerde tennis -en padeltrainers die zowel, overdag, avond en in het weekend beschikbaar zijn voor trainingen, clinics en bedrijfsevenementen.

Met kwaliteit, betrokkenheid en fun als kernwaarden, is Event Serve dus de perfecte partner op het gebied van tennis en padel.

Benieuwd wat Event Serve voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!