Over Event Serve

Tennis- en padeltraining

Event Serve is de specialist op het gebied van tennis en padel. Door middel van betrokkenheid en kwaliteit zorgen wij ervoor dat het tennis naar een hoger niveau wordt getrokken. Onze goed uitgebalanceerde groepstrainingen, waarin gewerkt wordt aan technische, tactische, mentale en fysieke aspecten van tennis, zorgen voor een goede intensiteit, uitdaging en plezier. Uiteraard wordt het sociale aspect buiten de tennisbaan daarin niet vergeten.

Naast tennis zijn wij dus ook de specialist als het gaat over de nieuwe opkomende sport Padel. De sport in 1962 per toeval ontstaan in Mexico als een mix tussen tennis en squash. Hierna waaide het over naar Argentinië en is vervolgens opgepakt door enthousiaste sporten in Spanje en de rest van de wereld. Event Serve volgt de ontwikkeling van deze sport op de voet. We weten alles over het spel, de toepassing en we stimuleren onze omgeving om Padel vooral een keer te proberen. Padel biedt kansen voor (tennis)verenigingen, ondernemers in de sport en sportcentra, omdat de activiteit nieuwe en andere leden aantrekt. Padel is eenvoudig te leren, een padelbaan neemt minder ruimte in beslag dan een tennisbaan en de sport komt met een hoge fun factor.

Met kwaliteit, betrokkenheid en fun als kernwaarden, is Event Serve dus de perfecte partner op het gebied van tennis en padel.

Benieuwd wat Event Serve voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!