TV Simpelveld (Tennis)

Bezoekadres
Sportlaan 3
6369 VC Simpelveld

Contact
[email protected]
http://www.tvsimpelveld.nl/de-club/contactformulier

Handige links
Website TV Simpelveld
Aanmelden als lid bij TV Simpelveld

Over Tennisvereniging Simpelveld
Sinds 2001 maakt Tennisvereniging Simpelveld met veel plezier gebruik van haar schitterende tennispark aan de Sportlaan 3 in Simpelveld. Ons park is gemakkelijk bereikbaar, gelegen aan de N281 en autosnelweg A76.
We beschikken over 7 verlichte buitenbanen, 1 miniveld, 3 binnenbanen en uiteraard een gezellige kantine. Er is ruime parkeergelegenheid.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht en mede dankzij onze sponsoren zijn er enkele speeltoestellen geplaatst.

Onze club bruist van de activeiten, zoals actieve competitiedeelname door een groot aantal teams, zowel jeugs als ook senioren. Daarnaast hebbenwe het bekende TVS toernooi (25+ en 50+). Gedurende de zomermaanden is op dinsdagavond vanaf 18:00 uur de bekende en drukbezochte herenavond. De damesavond is op woensdagavond vanaf 19:00 uur.

De actieve jeugdafdeling zorgt voor de jeugdcompetitie, een zomerkamp, het bekende pizzatoernooi en talloze andere gezellige activiteiten.

Kortom Tennisvereniging Simpelveld heeft voor ieder wat wils!

Houdt u ook zo van tennis of bent u nog op zoek naar een leuke sport om te beoefenen? Wij nodigen u van harte uit om ons park eens te bezoeken. In de maand maart vindt in de regel een OPEN TENNISDAG plaats waar u zonder enige verplichting een balletje kunt komen slaan. Onze trainerstaf vangt u dan op en maakt u verder wegwijs op ons park. Houdt de publicaties hiervan op onze site in de gaten.

Graag tot ziens bij Tennisvereniging Simpelveld!