Kennismakingslessen

Padel is nieuw voor zo goed als iedereen. Daarom is een kennismaking met een basis aan techniek, tactiek en spelregels een aanrader bij de start! Wie graag wil kennismaken met padel kan tijdens het najaar terecht op een van onze locaties voor verschillende kennismakings-momenten!

Wil jij kennismaken met vrienden, familie of alleen, laat het ons weten of ga naar een van de locaties van Event Serve Padel Academy.

Je kunt alvast inschrijven via [email protected]. Geef duidelijk mee met hoeveel personen je naar een kennismaking wenst te komen, want het aantal plaatsen kan beperkt zijn. Vermeld ook telefoonnummer zodat we contact kunnen opnemen bij eventuele last minute wijzigingen.

Vrij spelen:

Indien je nog wenst te komen spelen na het volgen van een kennismaking, of gewoon wenst te spelen zonder kennismaking, kan je een baan reserveren via de verenging zelf of contact opnemen met ons, zodat wij u in contact kunnen brengen om een baan te huren. Je betaalt hiervoor dan je beurt aan € 5,-/persoon/uur (uitgaand van 4 personen per baan)

Aanmelden kennismakingslessen

  • Meld je hier aan voor de kennismakingslessen bij locatie Tennis Padel Geuldal
  • Meld je hier aan voor de kennismakingslessen bij locatie TPV De Dassenburcht
  • Meld je hier aan voor de kennismakingslessen bij locatie TPC Bunde
  • Meld je hier aan voor de kennismakingslessen bij Geleense Tennisvereniging Ready
  • Meld je hier aan voor de kennismakingslessen bij TPV Simpelveld