Padel Groepstraining (volwassenen)

Event Serve Padel Academy biedt een volledig Padellessen programma aan voor volwassenen bij Geleense Tennisvereniging Ready (GTR), TPV Simpelveld, TPV de Dassenburcht, Tennis Padel Geuldal en TC Bunde.

De Padellessen worden op ieder niveau verzorgt van beginner tot gevorderden. Er zijn zowel overdag als in de avonduren zijn er mogelijkheden en een van de padeltrainers van Event Serve Padel Academy van Bjorn Boumans

We werken enkel met gediplomeerde trainers die heel enthousiast het leerplan volgen. In elke les wordt op een leuke, speelse manier gewerkt aan technische, tactische, fysische en sociale (groeps-) vaardigheden. Tijdens de lessen (60 minuten per les) werken we in een groep doelgericht en stapsgewijs meer over het spelen van Padel te leren. Allerlei Padel technieken, tactieken en spelsituaties komen aan bod.

Uitgangspunt voor de Padellessen is een groep bestaande uit 4 tot maximaal 6 leden. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met gelijk spelniveau en/of wensen van de leden.